zwembad Gennep gered!?

Gefeliciteerd allemaal, we hebben gewonnen!
De gemeente Gennep heeft besloten om in 2027 een nieuw zwembad te bouwen. Door het zetten van je handtekening, meelopen in de protestmars of aanwezigheid bij onze acties hebben jullie ervoor gezorgd dat de gemeente inzag dat Gennep niet zonder zwembad kan.
Doordat verschillende verenigingen, maatschappelijke organisaties, zwembadpersoneel en de SP de handen ineen sloegen blijkt dat onze kracht groter is dan die van 17 gemeenteraadsleden.
De SP heeft zich als enige politieke partij vanaf het begin aangesloten bij de Red Het Zwembad-coalitie. Niet alleen in woord maar vooral in daad. Zo maakte zij de banner, de website met petitie en hielpen zij mee met het organiseren van de protestmars en de verschillende acties. Andere politieke partijen vonden het te ver gaan om zich aan te sluiten maar dreigen nu met het succes te claimen.
Nu is het belangrijk om een vinger aan de pols te houden en de wethouder aan haar woord te houden. Natuurlijk zullen wij dat doen maar daarvoor hebben we ook de SP in de gemeenteraad nodig. En daarvoor bent u nodig!
Sluit je nu aan bij de SP, sluit je aan bij de enige partij die zij aan zij met ons stond om het zwembad in Gennep te behouden. Lid worden kan via sp.nl/lidworden of neem contact op met de SP via gennep@sp.nl.
Natuurlijk houden we u via deze site op de hoogte van de ontwikkelingen van het zwembad.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *